Prima întâlnire

PRIMA ÎNTÂLNIRE LA CABINET

Veți cunoaște echipa mdumneavoastră medicală, care vă va sta la dispoziție pe parcursul tratamentului. Este o primă discuție despre problemele pe care doriți să le rezolvăm și despre modalitățile de tratament prin care se pot obține rezultatele pe care le doriți. Veți primi explicații detaliate privitor la diagnostic și opțiuni terapeutice. Se stabilesc etapele de tratament, adaptate conform necesităților dumneavoastră.
Vom începe printr-o discuție, completarea unor formulare și un examen clinic amănunțit, cu rolul de a identifica și inventaria cât mai complet problemele prezente și de a cunoaște dorințele și așteptările dumneavoastră privitor la tratament.
În această etapă sunt utile toate informațiile și actele medicale pe care le aveți, deoarece este esențial ca medicii dumneavoastră să cunoască toate problemele de sănătate prezente și trecute, cu scopul de a vă proteja de eventuale complicații neașteptate, care v-ar putea pune în pericol. Toate informațiile sunt confidențiale.
Pe lângă actele medicale, la această primă întâlnire este foarte utilă o radiografie panoramică a maxilarelor și dinților, numită OrtoPanTomografie (OPT), care dezvăluie uneori și alte probleme ignorate până atunci, datorită unei simptomatologii reduse.
Acolo unde este necesar, diagnosticul va fi confirmat prin analize de laborator, examinări imagistice, sau alte examene de specialitate.
La finalul acestei întâlniri, în urma stabilirii diagnosticului complet vi se vor prezenta posibilitățile de tratament și se va alege modalitatea optimă. Se stabilesc etapele de tratament și se programează o nouă întâlnire, sau se trece direct la aplicarea planului de tratament, în funcție de fiecare caz.

Contact

Numele

Adresa de email

Telefon

Pacientul poate fi contactat:
OricareDimineațaPrânzDupă masăSeara

Zile preferate pentru programare:
OricareLuniMarțiMiercuriJoiVineri

Ore preferate
OricareDimineațaPrânzDupă masa

Str. Almasului 5, ap 21
Cluj-Napoca
Email: office@dentoralmax.ro
Telefon: 0740 14 98 15