Airflow – albire dentară profesională

Airflow

Airflow este un dispozitiv inovativ folosit pentru curățirea și îndepărtarea petelor de pe dinți, a plăcii dentare și a resturilor alimentare. Recomandăm folosirea airflow și atunci când dinții sunt suficient de albi, dar pătați și dorim să le redăm strălucirea, fără a folosi substanțe chimice demineralizante.

Această metodă reprezintă o variantă de albire care nu folosește acțiunea chimică, ci acționează prin puterea mecanica de curățare a cristalelor de bicarbonat. Efectul acestui gen de albire este de a aduce dinții la culoarea lor naturală. Albirea cu airflow constă în pulverizarea cu presiune la nivelul smalțului dintelui a unui jet care amestecă aerul, apa și cristale de bicarbonat de sodiu. Dintre toate metodele de albire, aceasta este cea mai confortabilă pentru pacient.

Dispozitivul airflow acționează prin eliberarea unui jet de dimensiuni reduse, sub presiune, capabil să pătrundă în cele mai mici spații interdentare, având astfel o acțiune eficientă pe toate suprafețele dintelui. Jetul eliberat este un amestec de aer, jet de apa (la o temperatură confortabilă) și bicarbonat de sodiu aromat.

În luna aceasta oferta noastră, pentru ambele arcade, este de 100 lei / ședință.

Contact

Numele

Adresa de email

Telefon

Pacientul poate fi contactat:
OricareDimineațaPrânzDupă masăSeara

Zile preferate pentru programare:
OricareLuniMarțiMiercuriJoiVineri

Ore preferate
OricareDimineațaPrânzDupă masa

Str. Almasului 5, ap 21
Cluj-Napoca
Email: office@dentoralmax.ro
Telefon: 0740 14 98 15