Cazuri

Pacientă de 30 de ani cu înghesuiri dentare în regiunea frontală, nemulțumită de aspectul fizionomic și cu potențiale complicații parodontale pe termen lung, a optat pentru rezolvare protetica cu rezultate excelente, atât estetic cât și funcțional.

Pacientă în vârstă de 26 ani, cu disarmonie dentomaxilară cu înghesuire, edentații și discromii dentare în regiunea laterală, tratată protetic cu optimizarea ocluziei și a culorii din motive funcționale și fizionomice. Chiar dacă motivele prezentării au fost pur fizionomice și ameliorarea obținută este evidentă, am înglobat în tratament ți criteriile funcționale cu rezultate excelente.

Pacient în vârstă de 20 de ani, cu agenezie de canini superiori, reabilitată protetic cu lucrări protetice fixe integral ceramice.

Pacient de 43 de ani cu edentații extinse bimaxilare, reabilitat protetic cu sisteme speciale de ancorare, de tip bilă și proteze mobilizabile atașate.

Pacientă în vârstă de 21 de ani cu edentație frontală maxilară (5 dinți) și deficit osos la nivelul procesului alveolar urmare a unui accident rutier. Reabilitare protetică.

Pacientă de 20 de ani cu fractura coronară posttraumatică a incisivului central superior, penetrantă în camera pulpară, prezentată la 72 ore de la accident. S-a efectuat tratamentul endodontic și reconstrucția coronară cu o coroană integral ceramică restabilind morfologia și fizionomia dintelui afectat.

Pacientă de 26 de ani ce se prezintă din motive estetice, de reconformare restaurativă a zâmbetului. Pe lângă discromii și leziuni carioase multiple, pacienta prezintă și o edentație de canin superior drept cu egresiunea antagoniștilor și tulburări ocluzale consecutive. După analiza cazului, pacienta optează pentru restaurare protetică cu ajutorul coroanelor metalo-ceramice. Aspect preoperator și postoperator cu reabilitarea morfologică și funcțională, cu ameliorări importante ale ocluziei și fizionomiei dentare.

Pacientă de 45 de ani ce se prezintă pentru reabilitare orală complexă. Asprecte înainte și după tratament.

Pacient de 23 de ani ce se prezintă pentru o reabilitare fizionomică a zâmbetului. Datorită timpului limitat pe care pacientul îl avea la dispoziție pentru tratament și datorită prezenței edentațiilor în regiunea laterală, se alege soluția protetică în defavoarea celei ortodontice. Se restaurează nu numai deficitele fizionomice, dar se reabilitează și ocluzia funcțională a pacientului. Aspecte înainte și după tratament.

Pacient de 57 de ani, la prima prezentare într-un cabinet stomatologic după 25 de ani. Distrucții coronare multiple și edentații multiple. Reabilitare orală complexă, funcțională și estetică, chirurgicală și protetică. O adevărată provocare din punct de vedere profesional. Imagini înainte și după tratament.

Pacientă de 65 de ani, cu edentații multiple subtotale, se prezintă pentru reabilitare orală complexă datorită simptomatologiei gastrice consecutive lipsei unităților masticatorii. Tratament prin asanarea focarelor dentare și reabilitare cu proteze mobilizabile, parțiale, acrilice. Aspect înainte și după tratament.

Pacient de 27 de ani care se prezintă din motive estetice, cu probleme de asimetrie dento-facială. Examenul clinic și imagistic relevă și prezența patologiei periapicale pluridentare. După tratamentul chirurgical: de asanare a focarelor de infecție și ajutător endodonției, s-a efectuat restaurarea și reabilitarea protetică. Rezultatele au ameliorat foarte mult problemele estetice, inclusiv pe cele semnalate de pacient. La controalele periodice postterapeutice nu s-au semnalat complicații sau recidive pe terment mediu, până în prezent evoluția fiind favorabilă.

Pacientă de 24 de ani, care a solicitat un tratament estetic pentru regiunea dinților frontali superiori. S-au utilizat coroane de ceramică pe zirconiu pentru reconturarea zâmbetului, datorită rezultatelor estetice excelente și a durabilității rezultatelor pe termen lung.

Contact

Numele

Adresa de email

Telefon

Pacientul poate fi contactat:
OricareDimineațaPrânzDupă masăSeara

Zile preferate pentru programare:
OricareLuniMarțiMiercuriJoiVineri

Ore preferate
OricareDimineațaPrânzDupă masa

Str. Almasului 5, ap 21
Cluj-Napoca
Email: office@dentoralmax.ro
Telefon: 0740 14 98 15