Dr. Ovidiu Mureșan

Sunt absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca: al Facultății de Stomatologie în 1991 și al Facultății de Medicină Generală în 1999. Am urmat specializarea în Chirurgie Orală și Maxilofacială până în anul 1995, apoi examenul de medic primar în aceeași specialitate în anul 2000 în Cluj-Napoca. Am obținut titlul de Doctor în Științe Medicale al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București. Mi-am desfășurat neîntrerupt activitatea de chirurg maxilofacial în Clinica de Chirurgie Orală și Maxilofacială din Cluj-Napoca din anul 1991 până în prezent.

Am început să studiez implantologia orală din anul 1992. In 2002, am fost printre primii utilizatori din România ai implanturilor de tip Bicon și am urmat cursuri de pregătire internaționale certificate, inclusiv la sediul central din Boston. După mai multe sute de cazuri rezolvate cu succes, urmărite din 2003 până în prezent, pot afirma că sunt cele mai bune implanturi dentare pe plan mondial, la ora actuală și în ultimii 30 de ani. Din anul 2015 sunt diplomat Trainer Bicon în România.

Am avut onoarea de a fi membru fondator al Societății de Microchirurgie Reconstructivă și sunt membru activ în Societatea Română de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială, Asociaţia Europeană de Chirurgie Cranio-Maxilo-Facială, Asociaţia Internaţională de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială, Uniunea Naţională a Medicilor Stomatologi, Societatea Română de Laseri în Stomatologie și în Consiliul Județean al Medicilor Dentiști Cluj.

Am privilegiul de a fi înconjurat în permanență de colaboratori de calitate și de mulțumirea pacienților, cărora am avut bucuria de a le fi de folos în alinarea suferinței și pe care i-am însoțit pe drumul spre vindecare.

Le port o adâncă recunoștință celor care m-au învățat să fiu om și medic, precum și celor care mi-au permis să-i ajut.

Dr. Ovidiu Mureșan

Contact

Numele

Adresa de email

Telefon

Pacientul poate fi contactat:
OricareDimineațaPrânzDupă masăSeara

Zile preferate pentru programare:
OricareLuniMarțiMiercuriJoiVineri

Ore preferate
OricareDimineațaPrânzDupă masa

Str. Almasului 5, ap 21
Cluj-Napoca
Email: office@dentoralmax.ro
Telefon: 0740 14 98 15