Dr. Raluca Nedelea

Întotdeauna am știut ca voi fi medic. M-am născut pe 15 iunie 1978, in Oradea. In 2004 am absolvit U.M.F. “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

De 12 ani practic stomatologia, cu același entuziasm și cu aceeași dedicație.

Chiar dacă pregătirea mea include cursuri postuniversitare multiple pe teme de endodonție și protetică, m-am concentrat foarte mult pe aplicarea practică a cunoștințelor acumulate și menținerea standardelor profesionale de calitate, prin integrarea permanentă a noilor tendințe în practica zilnică, în beneficiul pacienților.

Am participat selectiv la cursuri postuniversitare multiple, pe măsură ce complexitatea cazurilor abordate și creșterea profesională o cereau, dar întotdeauna am avut în vedere pacientul și căutarea metodelor terapeutice celor mai eficiente, actuale și demonstrate pe termen lung. Rămân tot timpul consecventă scopului de a-mi ajuta pacienții să se vindece, cât mai eficient și rapid, ocolind și suprimând orice suferință inutilă.

Îmi place sa cred ca munca mea cu pacienții este o relație de prietenie.
Zi de zi construiesc noi prietenii si noi zâmbete. Simt o bucurie imensă atunci când întâlnesc pe strada foști pacienți, mulțumiți, fericiți, zâmbind.

Sunt ferm convinsă că, dacă toate lucrurile în viața de zi cu zi s-ar rezolva așa cum se rezolvă în stomatologie, atunci am fi niște fericiți!

 

Zâmbește! Întotdeauna găsim soluții!!!

Dr. Raluca Nedelea

Contact

Numele

Adresa de email

Telefon

Pacientul poate fi contactat:
OricareDimineațaPrânzDupă masăSeara

Zile preferate pentru programare:
OricareLuniMarțiMiercuriJoiVineri

Ore preferate
OricareDimineațaPrânzDupă masa

Str. Almasului 5, ap 21
Cluj-Napoca
Email: office@dentoralmax.ro
Telefon: 0740 14 98 15