Chirurgie parodontală

Boala parodontală, numită în trecut și „boala dinților frumoși”, reprezintă a doua mare cauză a pierderii dinților, după complicațiile cariei dentare, și afectează tot mai frecvent populația de ambele sexe. Boala parodontală este o afecțiune a țesuturilor de susținere ale dintelui, care se manifestă inițial prin inflamație gingivală, sângerări, apoi prin retracția gingiilor și a osului, mobilitate dentară tot mai accentuată, până la pierderea dinților.

Atunci când metodele de tratament conservative nu mai sunt suficiente, în fazele mai avansate ale bolii, există o serie de intervenții reconstructive și curative pentru boala parodontală, ce pot opri boala în evoluție sau, mai mult, pot favoriza reconstrucția țesuturilor pierdute, cu menținerea dinților proprii pe arcadele dentare.

Utilizăm materiale de osteoplastie de înaltă calitate, de proveniență controlată, cu garanția producătorului, verificate în timp prin rezultate excelente. Experiența de 25 de ani în tratarea chirurgicală a bolii parodontale este dublată de practicarea tehnicilor celor mai avansate în domeniu, inclusiv cele asistate LASER, pentru a obține constant cele mai bune rezultate.

Contact

Numele

Adresa de email

Telefon

Pacientul poate fi contactat:
OricareDimineațaPrânzDupă masăSeara

Zile preferate pentru programare:
OricareLuniMarțiMiercuriJoiVineri

Ore preferate
OricareDimineațaPrânzDupă masa

Str. Almasului 5, ap 21
Cluj-Napoca
Email: office@dentoralmax.ro
Telefon: 0740 14 98 15