Dental Smile Design

Metodă de ultimă generație în estetica dentară, care acum este disponibilă și în cabinetul nostru. Ea permite o vizualizare a viitorului zâmbet bazată pe calcule stricte matematice. În urma unor fotografii și modele de studiu inițiale, introducându-se o serie de parametri (lățimea dinților existenți, forma feței, a nasului, linia surâsului, linia bipupilară, linia mediană, etc.), programul va da o proiecție finală a formei și dimensiunii dinților ideali. În urma discuțiilor cu pacientul și a analizei dorințelor acestuia, trimitem tehnicianului datele. Cabinetul de tehnică dentară realizează din ceară o prefigurare a viitorului zâmbet, metodă cunoscută sub denumirea de wax-up. Pe baza acesteia medicul stomatolog va putea reproduce in gura pacientului, cu materiale provizorii, schița viitorului zâmbet, astfel încât pacientul să aibă o proiecție clară a rezultatului final (mock-up).

Acest instrument puternic de vizualizare este extrem de util atât pacientului, cât și medicului stomatolog și tehnicianului dentar, pentru a avea în permanență în vedere scopul final al tratamentului și a se apropia cât mai mult de ideal. Pacientul își poate defini și exprima mai bine așteptările cu ajutorul acestui program fiind mai bine informat despre finalitatea tratamentului stomatologic.

Acest instrument favorizează obținerea unei foarte bune comunicări între medic și pacient pentru stabilirea tuturor parametrilor colaborării. Ulterior, prin efectuarea de fotografii relevante și introducerea acestora în program, se trece la realizarea simulării. Se deschid astfel mai multe posibilități terapeutice, dintre care se poate alege de către medic și pacient un plan optim, ce poate fi pus în aplicare spre beneficiul maxim al pacientului.

Contact

Numele

Adresa de email

Telefon

Pacientul poate fi contactat:
OricareDimineațaPrânzDupă masăSeara

Zile preferate pentru programare:
OricareLuniMarțiMiercuriJoiVineri

Ore preferate
OricareDimineațaPrânzDupă masa

Str. Almasului 5, ap 21
Cluj-Napoca
Email: office@dentoralmax.ro
Telefon: 0740 14 98 15