Implanturi BICON

Implanturile BICON, fabricate la Boston-USA, sunt utilizate în aceeași formă din 1985, având nu numai proba timpului, dar și caracteristicile necesare pentru a fi în continuare cel mai bun tip de implant dentar din mai multe puncte de vedere.

În cabinetul nostru aveți avantajul de a primi aceste implanturi cu ajutorul unuia dintre cei doi specialiști demonstratori Bicon din România.

bicon705973Astfel, implanturile Bicon sunt cele mai scurte ca dimensiune, fiind potrivite majorității pacienților care prezintă un grad de atrofie osoasă a crestelor edentate. Prin construcție acest tip de implanturi nu poate fi colonizat bacterian între piesele constituente, fiind singurul indicat la pacienții diabetici sau la unii dintre cei cu cardiopatii în antecedente. Concepția acestui tip de implant, fără șuruburi de nici un fel, permite o vindecare osoasă de tip superior în jurul său (cu os haversian), oferind astfel premisele unei fiabilități crescute. Materialul utilizat conține titan de înaltă puritate, atât pentru implanturi, cât și pentru instrumentele care vin în contact cu implantul direct sau indirect, pentru a evita contaminarea suprafețelor cu un alt metal.

Implanturile dentare elimină nevoia de a șlefui dinți vecini integri, pentru a construi o lucrare protetică fixă, care să înlocuiască dinți absenți și evită supraîncărcarea mecanică a dinților restanți. Prezența implanturilor reabilitează funcțiile pierdute prin edentații și împiedică atrofia osoasă a maxilarelor.

Chiar în absența tuturor dinților de pe arcadele dentare, tratamentul protetic cu implanturi BICON poate oferi rezultate excepționale, atât funcțional, cât și estetic.

Contact

Numele

Adresa de email

Telefon

Pacientul poate fi contactat:
OricareDimineațaPrânzDupă masăSeara

Zile preferate pentru programare:
OricareLuniMarțiMiercuriJoiVineri

Ore preferate
OricareDimineațaPrânzDupă masa

Str. Almasului 5, ap 21
Cluj-Napoca
Email: office@dentoralmax.ro
Telefon: 0740 14 98 15