Protetică

Edentațiile (dinții lipsă) pot genera complicații multiple datorită scăderii eficienței masticatorii și efectelor asupra dinților restanți. Efectele nocive asupra funcției digestive se propagă la nivelul întregului tub digestiv, care primește hrană insuficient prelucrată mecanic și generează gastrite, sindroame de malabsorbție intestinală și altele. Din punct de vedere estetic, edentațiile constituie un handicap major și se impune tratarea lor adecvată prin mijloace protetice.
Cazurile noastre beneficiază de tratamente protetice de înaltă calitate. Aportul unui protetician experimentat și al unor tehnicieni dentari de înaltă ținută asigură cele mai bune tipuri de tratamente protetice pentru fiecare situație clinică.
În urma consultației, ce constă, în principal din examinare clinică, radiologică și imagistică, se schițează mai multe opțiuni de tratament. Dintre acestea se alege, împreună cu pacientul, varianta care prezintă cele mai multe avantaje funcționale, estetice și financiare.
În prezent, cabinetul nostru dispune de metode de diagnostic și tratament protetic moderne, adecvate fiecărui caz clinic. Lucrările protetice sunt efectuate din materiale de înaltă calitate, de la metal și ceramică, la materiale de actualitate: ceramica pe zirconiu (ceramica fără metal). Lucrările protetice se execută individualizat pentru fiecare pacient, cu optimizarea  formei, dimensiunii și culorii dinților naturali.

Contact

Numele

Adresa de email

Telefon

Pacientul poate fi contactat:
OricareDimineațaPrânzDupă masăSeara

Zile preferate pentru programare:
OricareLuniMarțiMiercuriJoiVineri

Ore preferate
OricareDimineațaPrânzDupă masa

Str. Almasului 5, ap 21
Cluj-Napoca
Email: office@dentoralmax.ro
Telefon: 0740 14 98 15