Echipa

Dr. Ovidiu MureȘan

Am decis să lupt împotriva bolilor ce ne chinuie pacienții nu cu superstiții și empirism, ci cu știință și seriozitate; nu cu entuziasm crud și nepriceput, ci cu experiență terapeutică de înalt nivel.

Am utilizat permanent cele mai bune tehnici și cele mai bune materiale disponibile, fără a face economie de efort. Am perseverat în ideea de stomatologie de înaltă calitate, până la a fi mândri să ne numim…

______

Artizanii zâmbetului tău!


Experiență clinică 55000
Intervenții chirurgicale 30000
Reabilitări orale complexe 760
+
Mai multe

În ultimul sfert de secol, am avut ocazia, ca medic, să observ suferința umană sub mai multe forme la pacienții care mi-au solicitat ajutorul. Uneori am avut privilegiul de a alina o parte din acea suferință. De multe ori am găsit soluții despre care pacienții spun că le-au fost de ajutor. Rezultatele muncii medicului stomatolog, ale chirurgului maxilofacial pot fi vizibile foarte mult timp (spre exemplu lucrările protetice din Egiptul antic, prezente în muzee). Singurul lucru care le face să dureze în timp este calitatea actului medical. Asta mă strădui să fac în fiecare zi.

Măiestria și compasiunea sunt cerințele de bază ale profesiei pe care o practicăm.

Ca profesionist, mă mențin în permanență la curent cu ultimele realizări în domeniul stomatologiei și chirurgiei oro-maxilofaciale, pentru a le oferi pacienților noștri cele mai bune opțiuni terapeutice.

Ca medic, sunt conștient că fiecare dintre pacienții noștri este unic și că fiecare dintre ei m-a investit, pe mine și echipa pe care o conduc, cu o mare încredere. Acesta este unul dintre motivele pentru care prețuiesc foarte mult relația cu fiecare pacient în parte.

La DentOralMax, când cineva ne cere ajutorul, el devine un membru al familiei noastre și eforturile noastre se concentrează în totalitate spre obținerea, pentru fiecare pacient, a celei mai bune stări de sănătate orală posibilă.

În calitatea mea de cadru didactic la Facultatea de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, de peste 27 de ani, am avut bucuria de a instrui individual câteva mii de studenți români și străini și câteva zeci de medici rezidenți: de la ”abecedarul” anesteziei și extracției dentare, până la tehnici ample de chirurgie oncologică, sau tehnici minuțioase și delicate de chirurgie parodontală. Am avut frecvent bucuria de a-i vedea cum se dezvoltă profesional, spre binele pacienților lor.

În același timp am avut privilegiul de a schimba idei cu maeștri renumiți, profesori luminați și chiar cu unul dintre fondatorii chirurgiei maxilofaciale.

Perfecționarea constantă, prin educație medicală continuă, din 1991 până în prezent este certificată prin participări cu lucrări științifice prezentate la congrese europene de chirurgie orală și cranio-maxilofacială.

Am început să studiez implantologia orală din anul 1992. In 2002, am fost printre primii utilizatori din România ai implanturilor de tip Bicon și am urmat cursuri de pregătire internaționale certificate, inclusiv la sediul central din Boston. După mai multe sute de cazuri rezolvate cu succes, urmărite din 2003 până în prezent, pot afirma că sunt cele mai bune implanturi dentare pe plan mondial, la ora actuală și în ultimii 30 de ani. Din anul 2015 sunt diplomat Trainer Bicon în România.

Am avut onoarea de a fi membru fondator al Societății de Microchirurgie Reconstructivă și sunt membru activ în Societatea Română de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială, Asociaţia Europeană de Chirurgie Cranio-Maxilo-Facială, Asociaţia Internaţională de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială, Uniunea Naţională a Medicilor Stomatologi, Societatea Română de Laseri în Stomatologie și în Consiliul Județean al Medicilor Dentiști Cluj.

În decursul ultimului sfert de secol am avut frecvent ocazia să am acces la descoperiri, materiale și tehnici noi în domeniul stomatologiei și chirurgiei oro-maxilofaciale cu mult timp înainte de a fi perfecționate și de a intra în arsenalul terapeutic obișnuit al profesiei. Am avut astfel posibilitatea de a le oferi permanent pacienților mei de la DentOralMax tratamentele cu cele mai bune rezultate, verificate pe termen lung din punct de vedere al calității și durabilității.

Consider că un tratament stomatologic sau chirurgical de calitate nu se poate face în grabă sau superficial. De aceea îmi iau totdeauna timpul necesar pentru a afla și a înțelege care sunt dorințele dumneavoastră din punct de vedere al sănătății dentare și orale. Asta înseamnă atât întrebări asupra așteptărilor dumneavoastră cu privire la rezultatele tratamentului cât și răspunsuri detaliate la toate întrebările dumneavoastră despre opțiunile de tratament prezentate. Este aceeași atenție prietenoasă și plină de compasiune pe care mi-o doresc pentru mine într-o situație similară.

Atenția la detalii, obsesia pentru calitate, care m-au urmărit mereu de-a lungul vieții mele medicale, m-au făcut să pot ameliora zâmbetul și starea de sănătate a mii de pacienți și să am convingerea că pot același lucru și pentru dumneavoastră.

Dr. Ovidiu Mureșan


DR. RALUCA NEDELEA

Ceea ce mă caracterizează ca medic este că sunt un clinician bun. Planurile mele de tratament încep și se sfârșesc unitar. Cavitatea orală trebuie văzută în ansamblu, iar omul căruia îi ofer cunoștințele mele este văzut în totalitatea aspectelor vieții. Astfel, pentru că încă din anii facultății am intrat în cabinetul dentar, reușind să fur meserie de la cei mai buni sunt ca un jucător de șah care își calculează bine mutările astfel încât planul de tratament oferit să aibă durabilitate în timp. Rezultatele confirmate clinic și radiologic, revederile pline de emoție cu rememorarea tuturor etapelor mai mult sau mai puțin grele prin care am trecut împreună cu foștii pacienți mă motivează să continui să merg pe acest drum.

___

NUMĂR DE PACIENȚI 980
NUMĂR DE LUCRĂRI 1240
CAZURI DOCUMENTATE 135
+
Mai multe

 Am știut, încă din copilărie ca voi fi medic. Îmi amintesc cu drag, cum bunica ma ducea la o doamna doctor pediatru care era blândă și mirosea frumos. Ea a fost cea care, marcându-mi pozitiv anii de început, m-a determinat sa urmez această cale. Tot atunci, am început sa îmi dezvolt și latura artistică, desenând și colorând mult, foarte mult. 

Anii de școala s-au succedat cu multe succese. Am participat la olimpiada națională de anatomie umana, unde, mențiunea câștigată a reprezentat o confirmare a drumului pe care pornisem. 

Am realizat totul, prin studiu constant și muncă multă. Încă din anul doi de facultate, unde am intrat a doua, în anul 1998, la UMF Iuliu Hațieganu- Cluj-Napoca, am mers în cabinete și am „furat” meserie de la renumiți medici ai Clujului.

Ma urmăresc și acum în memorie, cuvintele bunicului meu, cel care m-a format ca om, și anume: dacă te apuci de un lucru, să fii convins ca mai bine de cum îl faci, nu se poate face. Niciodată nu facem lucruri doar ca să fie făcute. Nu exista „nu pot”, exista doar „nu vreau”.

După absolvirea facultății am continuat să particip la congrese și workshop-uri pentru a mă conecta la evoluția materialelor, metodelor de lucru și a tehnologiilor folosite în cabinetul stomatologic.

Din 2008, facem echipa cu dr. Ovidiu Mureșan, împreună redesenând zâmbete.

Motto-ul meu profesional este

Dacă toate în viață s-ar rezolva ca în stomatologie, am fi niște fericiți!

Raluca Nedelea


ASIST. Delia Sâmbotelecan

Sunt asistent medical generalist din anul 2019. Am absolvit Școala Postliceală de Asistenți ’’Henri Coandă’’ din Cluj-Napoca.

Primul meu loc de muncă în care lucrez ca asistent medical este Dent Oral Max. Aici am întâlnit oameni minunați și profesioniști desăvârșiți, de la care am învățat, învăț și voi învăța foarte multe din arta stomatologiei.

Am fost îndrumată și susținută să particip la cursuri de specialitate, care m-au ajutat sa mă dezvolt pe plan profesional și să aduc plus valoare echipei Dent Oral Max.

Ma simt norocoasă și fericită să fac parte din echipa Dent Oral Max!

Pacienți asistați 147
Număr inițializări cabinet stomatologic 365
Ore de asistență clinică 6400
+
Mai multe

Teste de text

Programari