Dr. Ovidiu Mureșan

Acasă / Despre noi / Echipa / Dr. Ovidiu Mureșan

Ore experiență clinică universitară 58 000 ore

99%

Intervenții chirurgicale 30 000

95%

Reabilitări orale complexe 775

90%

Am decis să lupt împotriva bolilor ce ne chinuie pacienții: nu cu superstiții și empirism, ci cu știință și seriozitate; nu cu entuziasm crud și nepriceput, ci cu experiență terapeutică de înalt nivel.

Am ales împreună cu pacienții cele mai adecvate tehnici pentru fiecare caz și  cele mai bune materiale disponibile, fără a face economie de efort. Am perseverat în ideea de stomatologie și chirurgie de înaltă calitate, până la a fi mândri să ne numim…

Artizanii zâmbetului tău!

În ultimul sfert de secol, am avut ocazia, ca medic, să observ suferința umană sub mai multe forme la pacienții care mi-au solicitat ajutorul. Uneori am avut privilegiul de a alina o parte din acea suferință. De multe ori am găsit soluții despre care pacienții spun că le-au fost de ajutor. Rezultatele muncii medicului stomatolog, ale chirurgului maxilofacial pot fi vizibile foarte mult timp (spre exemplu lucrările protetice din Egiptul antic, prezente în muzee). Singurul lucru care le face să dureze în timp este calitatea actului medical. Asta mă strădui să fac în fiecare zi.

Măiestria și compasiunea sunt cerințele de bază ale profesiei pe care o practicăm.

Ca profesionist, mă mențin în permanență la curent cu ultimele realizări în domeniul stomatologiei și chirurgiei oro-maxilofaciale, pentru a le oferi pacienților noștri cele mai bune opțiuni terapeutice.

Ca medic, sunt conștient că fiecare dintre pacienții noștri este unic și că fiecare dintre ei m-a investit, pe mine și echipa pe care o conduc, cu o foarte mare încredere. Acesta este unul dintre motivele pentru care prețuiesc foarte mult relația cu fiecare pacient în parte.

La DentOralMax, când cineva ne cere ajutorul, el devine un membru al familiei noastre.  Astfel, eforturile noastre se concentrează în totalitate spre obținerea, pentru fiecare pacient, a sănătății orale optime, de multe ori depășind expectanțele celor care ne solicită.

Am împlinit 30 de ani de când am onoarea de a fi cadru didactic la Facultatea de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. În tot acest timp am avut bucuria de a instrui individual câteva mii de studenți români și străini și câteva zeci de medici rezidenți: de la ”abecedarul” anesteziei și extracției dentare, până la tehnici ample de chirurgie oncologică, sau tehnici minuțioase și delicate de chirurgie parodontală. Am avut frecvent bucuria de a-i vedea cum se dezvoltă profesional, spre binele pacienților lor.

În același timp am avut privilegiul de a schimba idei cu maeștri renumiți, profesori luminați și chiar cu unul dintre fondatorii chirurgiei maxilofaciale.

Perfecționarea constantă, prin educație medicală continuă, din 1991 până în prezent este certificată prin participări cu lucrări științifice prezentate la congrese europene de chirurgie orală și cranio-maxilofacială.

Dr Ovidiu Muresan

Am început să studiez implantologia orală din anul 1992. In 2002, am fost printre primii utilizatori din România ai implanturilor de tip Bicon și am urmat cursuri de pregătire internaționale certificate, inclusiv la sediul central din Boston MA. După mai multe sute de cazuri rezolvate cu succes, urmărite din 2003 până în prezent, pot afirma că sunt cele mai bune implanturi dentare pe plan mondial, la ora actuală și în ultimii 30 de ani. Din anul 2015 sunt diplomat Trainer Bicon în România.

Am avut onoarea de a fi membru fondator al Societății de Microchirurgie Reconstructivă și sunt membru activ în Societatea Română de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială, Asociaţia Europeană de Chirurgie Cranio-Maxilo-Facială, Asociaţia Internaţională de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială, Uniunea Naţională a Medicilor Stomatologi, Societatea Română de Laseri în Stomatologie și în Consiliul Județean al Medicilor Dentiști Cluj.

În decursul ultimului sfert de secol am avut frecvent ocazia să am acces la descoperiri, materiale și tehnici noi în domeniul stomatologiei și chirurgiei oro-maxilofaciale cu mult timp înainte de a fi perfecționate și de a intra în arsenalul terapeutic obișnuit al profesiei. Am avut astfel posibilitatea de a le oferi permanent pacienților mei de la DentOralMax tratamente performante, cu rezultate, verificate pe termen lung din punct de vedere al calității și durabilității.

Consider că un tratament stomatologic sau chirurgical de calitate nu se poate face în grabă sau superficial. De aceea îmi iau totdeauna timpul necesar pentru a afla și a înțelege care sunt dorințele dumneavoastră din punct de vedere al sănătății dentare și orale. Asta înseamnă atât întrebări asupra așteptărilor dumneavoastră cu privire la rezultatele tratamentului, cât și răspunsuri detaliate la toate întrebările dumneavoastră despre opțiunile de tratament prezentate. Este aceeași atenție prietenoasă și plină de compasiune pe care mi-o doresc pentru mine într-o situație similară.

Atenția la detalii, obsesia pentru calitate, care m-au urmărit mereu de-a lungul vieții mele medicale, m-au făcut să pot ameliora zâmbetul și starea de sănătate a mii de pacienți și să am convingerea că pot același lucru și pentru dumneavoastră.

Dr. Ovidiu Mureșan

Dr. Ovidiu Muresan 3