Dr. Raluca Nedelea

Acasă / Despre noi / Echipa / Dr. Raluca Nedelea

9354 Consultații

97%

9860 Coroane dentare metalo-ceramice

99%

2568 Coroane protetice pe zirconiu

90%

1354 Reabilitări orale complete și complexe

85%

Sunt medic stomatolog de 15 ani. Am absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, în anul 2004.

Din același an până în prezent profesez stomatologie generală, în mediul privat, în Cluj-Napoca. În toți anii aceștia am participat la numeroase cursuri de specialitate care să mă ajute să depășesc orice dificultate endodontică sau protetică. Munca în echipă cu un chirurg bucomaxilofacial, de-a lungul acestor ani, inevitabil, m-a format în cheia 3D  și a durabilității în timp a manoperelor realizate de mine. În consecință, propun soluții, doar dacă experiența mi-a dovedit că sunt viabile în timp.

Toată viața mea profesională a fost condusă de principiul “ primum nil nocere”, adică, înainte de toate, să nu fac rău.

Am știut, încă din copilărie ca voi fi medic. Îmi amintesc cu drag, cum bunica ma ducea la o doamna doctor pediatru care era blândă și mirosea frumos. Ea a fost cea care, marcându-mi pozitiv anii de început, m-a determinat sa urmez această cale. Tot atunci, am început sa îmi dezvolt și latura artistică, desenând și colorând mult, foarte mult.

Anii de școala s-au succedat cu multe succese. Am participat la olimpiada națională de anatomie umana, unde, mențiunea câștigată a reprezentat o confirmare a drumului pe care pornisem.

Am realizat totul, prin studiu constant și muncă multă. Încă din anul doi de facultate, unde am intrat a doua, în anul 1998, la UMF Iuliu Hațieganu- Cluj-Napoca, am mers în cabinete și am „furat” meserie de la renumiți medici ai Clujului.

Ma urmăresc și acum în memorie, cuvintele bunicului meu, cel care m-a format ca om, și anume: dacă te apuci de un lucru, să fii convins ca mai bine de cum îl faci, nu se poate face. Niciodată nu facem lucruri doar ca să fie făcute. Nu exista „nu pot”, exista doar „nu vreau”.

După absolvirea facultății am continuat să particip la congrese și workshop-uri pentru a mă conecta la evoluția materialelor, metodelor de lucru și a tehnologiilor folosite în cabinetul stomatologic.

Din 2008, facem echipa cu dr. Ovidiu Mureșan, împreună redesenând zâmbete.

Motto-ul meu profesional este:

Dacă toate în viață s-ar rezolva ca în stomatologie, am fi niște fericiți!

Raluca Nedelea

Raluca 3