Skip to main content

Anul care se încheie a fost surprinzător pentru aproape toată lumea. Unii au prevăzut o pandemie, chiar generată de un coronavirus. Bill Gates sau Dr. M. Greger au vorbit despre asta, de mai mult de 10 ani. Totuși, nimeni nu știa exact când va fi, cum va fi, ce efecte va avea, cu ce ne va afecta pe fiecare din noi.

Am avut ocazia să vedem detaliile pandemiei prin experiență: unii prin cunoștințe sau rude, alții trecând prin boală. Unii simplu, asimptomatic, alții cu forme mai mult sau mai puțin severe, cu sau fără urmări pe termen lung.

La DentOralMax ne-am pregătit pentru toate scenariile. Am investit în mijloace de protecție specifică suplimentară. Am aplicat nu numai legile în vigoare, ci am suplimentat măsurile, cu tot ce am găsit util în practica stomatologică din țările mai avansate. Am investit în echipamente de protecție, aspiratoare de aerosoli, sterilizatoare de aer cu lumină ultravioletă, dezinfectanți. Protocoalele de sterilizare și dezinfecție au fost respectate cu strictețe (așa cum au fost pe tot parcursul activității noastre).

urgente stomatologice

Nu am făcut asta pe seama creșterii tarifelor la manoperele stomatologice sau chirurgicale. Nu am făcut-o nici măcar cu ideea de a crește confortul pacienților noștri. Siguranța medicală a pacienților a fost de fapt, cea care ne-a călăuzit în practica noastră. Confortul pacienților, dat de siguranță, a fost un efect secundar bine-venit.

A fost modul nostru de a vă mulțumi dumneavoastră, pacienților noștri, pentru responsabilitatea de care ați dat dovadă în protecția dumneavoastră, a noastră ca personal medical și a celorlalți pacienți.

Seriozitatea cu care pacienții noștri au abordat vizitele la DentOralMax are o expresie cât se poate de clară. Pe tot parcursul anului care se încheie, am avut bucuria de a nu avea niciun pacient infectat cu noul coronavirus după, sau în cadrul tratamentului la DentOralMax. Nici un membru al personalului nostru nu s-a contaminat până în prezent. Știm asta și datorită testărilor periodice pe care le-a făcut întreg personalul. Alerta încă nu s-a încheiat. Până la imunizarea necesară stingerii pandemiei mai este nevoie un timp de efortul tuturor, pentru a ne proteja în continuare. S-ar putea să mai dureze câteva luni, dar pentru cei ce aplică riguros măsurile de protecție, se întrevede un rezultat favorabil.

Raluca si Ovidiu inchinand

De aceea, la început de an nou, noi colectivul de la DentOralMax privim spre dumneavoastră pacienții noștri cu încredere și cu recunoștință.

Pentru tot efortul pe care l-ați depus până acum și pentru încrederea cu care ne-ați ajutat să vă ajutăm, vă mulțumim.

Rezultatele excelente, pe care le-am obținut împreună, ne motivează să vă depășim așteptările și să vă aducem zâmbetul pe buze într-un an pe care vi-l dorim mai bun. Mult mai bun.

La inceput de an - foto final

Fie ca suferințele din anul care a trecut să dispară! Nu uitate, ci cu rost, cu sens, cu folos pentru toți.

Vă dorim în anul care începe: să aveți sănătate și prosperitate!

Vă dorim succes în toate planurile pe care le aveți pentru 2021 și puterea de a le duce la capăt!

Vă dorim bucurii și împliniri dumneavoastră și celor dragi!

La mulți ani!

DentOralMax